Almi och Fastighetsägarna arrangerar Draknäste mot fastighetsbranschen

Nordic Property Expo är den nordiska arenan för framtidens fastighetsbransch. Under två dagar samlas fastighetsbranschen för att diskutera och hitta lösningar på branschens största utmaningar. Almi arrangerar tillsammans med Fastighetsägarna ett Draknäste och bjuder in bolag till att pitcha för en tung panel där vi snart kan avslöja ledande personer från landets största fastighetsbolag, https://propertyexpo.se/

Ansökan
Panelen är på plats för att avgöra om produkten/tjänsten som presenteras är gångbar på fastighetsmarknaden eller om vissa justeringar behöver göras för att passa deras behov bättre. Du som ansöker ska se tillfället att få visa upp företaget för en panel och större publik. Din intresseanmälan ska bestå av ett pitchdeck eller liknande där nyttan är tydligt beskrivet.

Maila till Sofia Hjelmberg, sofia.hjelmberg@almi.se senast 16 augusti.