Tel Aviv_BernieCB_9

Start Tel-Aviv söker nu efter grundare till start-up-företag inom ICT (webb, mobil och teknik) som vill tillbringa fem dagar i en sjudande innovationsmiljö i Israel den 5-10 september 2015. Tävlingen är öppen till och med 5 juni. Vinsten är en resa, ”all-inclusive”, som går till DLD Innovation Festival och konferens i Tel-Aviv, Israel 5-10 september 2015. Trettiotalet nationaliteter och hundratals innovativa teknikstartups finns representerade under innovationsveckan. Den vinnande start-up som får möjlighet att åka på resan får goda möjligheter att knyta värdefulla kontakter, möta affärsänglar och riskkapitalister och pitcha sin produkt.

Anmälan

Tävlingen är öppen för deltagande bidrag mellan 1 april och 1 juni 2015.

Vinnarna utses av en expertjury och blir meddelade om sitt deltagande senast 19 juni.

Du som söker ska vara grundare, medgrundare eller VD i en teknikstartup, vara i ett såddfinaniseringsskede samt ha en färdig prototyp att visa upp.

Ansökan skall innehålla:

– Förklaring av prototypen, gärna video eller PowerPoint

– 1 A4 beskrivning av prototypen

– 1 A4 affärsplan

Maila din ansökan till dcm-assistant@stockholm.mfa.gov.il

Program och information http://www.dldtelaviv.com/