Välkommen till Nyföretagardagen 2014-11-18, en mötesplats full med kunskap, kontakter och affärsmöjligheter.

Få svar på hur du startar och registrerar ett företag, hur du gör en affärsplan och hittar finansiering, nätverka med andra entreprenörer eller varför inte låna en entreprenör som kan svara på dina specifika frågor? Låna en entreprenör kostnadsfritt under 20 min för att ställa dina konkreta frågor. Begränsat antal platser så boka tid, först till kvarn gäller.

Hur lång ska en pitch vara, och vad ska du tänka på när din idé ska presenteras för en investerare? Venture cup hjälper dig att spela in en vinnande pitch på 60 sekunder. Tävling: Ta chansen att pitcha din bästa idé för en jury och vinn pengar till att utveckla den. Anmäl dig på www.pitchadinide.se

Nyföretagardagen anordnas i samarbete med Business Region Göteborg

nyforetagardagen_2014