“Har du grundat en startup inom webb, mobil eller säkerhet? Är din startup Sveriges nästa IT-framgångssaga? Då har du nu chans att bl.a. besöka Google Campus Tel Aviv för att möta några av världens mest inflytelserika IT-rådgivare, affärsänglar och investerare.

Hur? Genom att delta i startup-tävlingen Start Tel Aviv!

Start Tel Aviv är en global tävling som har som mål att hitta världens mest spännande startups inom områden för mobil, webb och säkerhet. Tävlingen genomförs i 14 olika länder och vinnarna får resa till DLD-konferensen i Tel Aviv, där fokus ligger på digital, teknologisk, social och urban innovation. Alla vinnare deltar också i ett ambitöst program, som ska hjälpa dig att ta ditt företag till nästa steg.

Ta chansen att bli Sveriges representant när vinnarna från alla länderna samlas i Israel den 12-18 oktober 2013. Tävlingen hålls av Israeli Ministry of Foreign Affairs, Tel Aviv Global & Tourism och Google Campus Tel Aviv.”

Läs mer här.