Inom EU-kommissionens kampanj, “A World You Like” som fokuserar på klimatåtgärder, lanseras nu en tävling där Europas innovativa och kreativa hjärnor utmanas att ta fram den bästa klimatlösningen.

Fram till mitten av maj har du möjlighet att skicka in ditt bidrag till ”World you like Challange”, alla är välkomna med sitt bidrag så länge syftet är att minska utsläppen av växthusgaser. Det kan till exempel vara en eldriven cykel för att transportera varor, en innovativ produktionsprocess som minskar utsläppen av växthusgaser, hållbara byggnader eller andra lösningar på uppvärmning.

Under perioden maj till juni kommer besökare av kampanjens hemsida få möjligheter att rösta på det mest kreativa och inspirerande bidraget. Av de 10 mest populära bidragen utser en jury tre vinnare som kommer motta sitt pris på Sustanias prisceremoni i Köpenhamn i oktober 2013.

Läs mer här.