Meddelande från Drivhuset:

Nu har vi dragit igång vårterminen 2013!
I samband med att Drivhuset fyller 20 år så passar vi på att byta grafisk profil – kolla in vår nya profil på webben om du inte redan gjort det –  www.drivhuset.se ! Under våra 20 år har vi hjälpt massor av entreprenörer och vi gläds åt att vi bidragit till så många nya företag i landet!

Som om det inte vore nog med festligheterna så fyller Drivhuset Göteborg 15 år och detta ska så klart också firas. Förutom att vi har ett späckat vårprogram med kurser, föreläsningar och affärsutvecklingsprogram så anordnar vi för första gången Drivhusets entreprenörskapstävling samt en festlig Partnerdag/Mötesplats med tillhörande tårtkalas.  Så håll ögon och öron öppna så att du inte missar något. Här kommer lite av det som händer närmast framöver!

VINN 10.000 KR
Tävla med din idé och ditt företag hos Drivhuset – ta chansen att vinna 10 000 kr!
Drivhuset delar ut två priser á 10 000 kr i samarbete med våra partners KPMG, Wingefors Invest samt SEB. Den 27 mars korar vi de två vinnarna på vår Partnerdag. Då har du också chans att pitcha din idé inför juryn och publiken. Tävlingen pågår för fullt och deadline är den 25 februari.
Så här tävlar du

KURS: GERILLAMARKNASDSFÖRING
Missa inte när Fredrik Olsson från Miami Advertising Agency pratar Gerillamarknadsföring och hur du verkligen sticker ut med ditt budskap.
Det här är föreläsningen för dig som slåss på en konkurrensutsatt marknad där det blir allt viktigare att sticka ut ur bruset och nå in i köparnas medvetande. Där kan gerillareklamen spela en avgörande roll, eftersom den sprider sig själv och når in i fikarummen och ofta hamnar på redaktionell plats i tidningen.
Datum : 26 februari
Tid : kl 18-20
Anmälan här

KURS: ADVOKATERNA TIPSAR OM OFFERTER OCH AVTAL
Drivhusets partner Magnusson Advokatbyrå – delar med sig av sina kunskaper inom området avtal i tjänstesektorn. Allt ur ett småföretagarperspektiv .
Kvällen varvar teori och gemensam genomgång av verkliga case.
Datum: 13 mars
Tid: kl 18-20
Anmälan här


KURS: FÖRETAGSEKONOMI MED KPMG
KPMG visar hur enkelt & viktigt det är att ha koll på ekonomin i företaget. KPMG går igenom grundläggande begrepp, varför man måste bokföra samt ger en introduktion till hur du gör en budget.
Mer info

PARTNERDAG OCH MÖTESPLATS – 27 MARS
Boka upp den 27 mars i din kalender från kl 14.00  – då firar vi Drivhuset, våra partners och alla drivna entreprenörer. Ta chansen att träffa våra partners och ta del av deras erbjudanden till dig som Drivhusföretagare. Passa också på att mingla med andra entreprenörer – kanske hittar du rent av nya kunder denna dag? Det blir också tårtkalas och kaffe – och kanske andra överraskningar… Fullständigt program kommer du att hitta i vårt kalendarium inom kort. Klart är i alla fall att vi korar vinnarna av Drivhusets entreprenörskapspris denna dag. På Drivhuset träffar du andra som är i samma situation som dig och du bygger snabbt ditt kontaktnät. Gör som flera hundra andra – driv din idé hos oss på Drivhuset.