Vinnare exempel

Nu börjar din resa. Först utvecklar du din affärsidé. Sedan är det dags att testa det nya momentet PITCH och där du bl.a. har chans att vinna konsulttjänster i säljteknik och marknadsföring värde 10 000kr


Alla som tävlar i något av momenten får:
– Feedback på sin idé från vårt professionella nätverk
– 6 månaders gratis prenumeration av omvärldsbevakningsverktyget aitellu
– Möjlighet att söka handledning och därmed få en timmes gratis konsultation av våra experter.

Moment 1
Deadline för inlämning i Moment Affärsidé är 19 februari, klockan 13!

Moment Affärsidé fokuserar på att hjälpa dig att skapa ett tydligt värdeerbjudande, beskriva dina kunder samt även fundera på hur du ska kunna tjäna pengar på din idé. Här lämnar du in ett dokument på max 4 sidor.

Alla som lämnar in sin idé till detta moment får värdefull feedback på affärsidén från Venture Cups professionella nätverk bestående av näringsliv, akademi, industriexperter och entreprenörer.

Detaljerna kring Moment Affärsidé

Tävlingsmaterial
Här hittar du material som hjälper dig på vägen för att skapa ett tydligt värdeerbjudande.
PREMIÄR för nya tävlingsmomentet: Pitch

Deadline för inlämning i Moment Pitch är 26 februari, klockan 13!Bästa pitch i din region vinner konsulttjänster till ett värde av 10 000kr!

I Moment Pitch skall du göra är en kort presentation av din produkt, tjänst eller organisation. Genom att delta i moment pitch lär du dig att skapa ett kärnfullt budskap för din idé som du kan använda i framtiden.

I detta moment lämnar du in en pitch i videoformat. Filmen får vara max 60 sekunder lång.

Bästa idén i din region prisas med konsulttjänster till ett värde av 10 000kr. Självklart får alla värdefull feedback på sin pitch.

Läs mer om Moment Pitch

Hotline
Frågor om tävlingen?

På måndag den 18/2 finns vi på plats på kontoret för att svara på frågor och bolla idéer. Vi kommer på alla sätt vi kan försöka hjälpa dig att ta din idé vidare. Du kan även slå oss en pling! Heta linjen är nu öppen fram till deadline.
//Sophia, Ann, Jimmy och Johanna

Kontaktuppgifter till Venture Cup Väst


Alla som tävlar får gratis omvärldsbevakningsverktyg

Alla tävlingsdeltagare erbjuds en 6 månaders gratis prenumeration av Aitellu. Perfekt för att följa trender och lära känna sin kund och marknad.

Läs mer här.