På den förra mässan, Scanpack, blev vi ett gäng uppfinnare som gick tillsammans och förkovrade oss i allt vad förpackningar heter. Detta blev mycket uppskattat och därför erbjuder vi er åter igen att besöka en mässa tillsammans med andra GUF medlemmar. Denna gången blir det mässan “IT Innovations expo 2013”  som vi besöker på Svenska mässan tisdagen den 22 januari klockan 13:00.

Är du intresserad av att hänga med? Skicka då din intresseanmälan till kansliet@guf.se. Glöm inte att registrera dig och skriva ut din gratisbiljett på www.itinnovations.se först. I registreringsprocessen saknas “förening” som alternativ, men du kan välja vilket annat alternativ som helst, vi har kontrollerat med mässans arrangörer att alla GUF´s medlemmar är välkomna.

Vi möts vid biljettkassorna klockan 13:00 tisdagen den 22 Januari.

Daniel Magnusson

IT INNOVATIONS EXPO 2013