“IT INNOVATIONS EXPO 2013 är den NYA glödheta mötesplatsen som levererar de senaste lösningarna inom IT. Den 22–23 januari 2013 förvandlas Svenska Mässan i Göteborg till en trendhub för IT-innovationer där du på nära håll får möjlighet att syna marknadsens nyheter, nätverka och besluta om dina långsiktiga IT-strategier.

Boosta dig själv med det senaste inom IT-sektorn. Här skapar de ledande leverantörera tillsammans med den senaste teknologin och trenderna Sveriges mest innovativa centrum. En mötesplats för alla som arbetar med IT eller marknadsföring över nätet.”

Registrera din fribiljett här

P.S.

På registreringssidan står det att mässan är endast öppen för representanter från näringslivet och offentlig sektor, men detta stämmer inte. Vi har kontrollerat med arrangörerna att GUF’s medlemmar är välkomna, så välj ett av alternativen även om det inte stämmer.

IT INNOVATIONS EXPO 2013