Välkommen till en mötesplats som genererar affärer för 18 miljarder – varje år! Underleverantören är stommen i svensk industri och utställarna på Elmia Subcontractor representerar hela den tillverkade underleverantörsindustrin. Här samlas kunskap och kompetens i absolut världsklass. Mässan är också arenan där du hittar det allra senaste, lösningar, vägarna till visionerna – samtidigt som du får insyn i Sveriges mest spännande basnäring!

På mässans kommer även GUF’s samarbetspartner PROTECH att finnas för att visa upp sin nya Mojo, en professionell 3D-Printer för endast 69.500 SEK. I montern finns massor av exempel på hur man använder friformningsteknik för att producera prototyper, jiggar, fixturer och kortserier producerade i våra produktfamiljer Solidscape uPrint, Dimension och Fortus. I montern finns även CAD/CAM i världsklass från Missler och Delcam.

PROTECH’s leverantörer som ställer ut är

Stratasys i hall 11.0 monter D132 och D29
Solidscape i hall 11.0 monter B56
Delcam i hall 8.0 monter H57
Missler i hall 8.0 monter H84

Välkommen till Elmia Subcontractor i Jönköping 6-9 november!
www.elmia.se/sv/subcontractor