Scanpack låter upp till 15 medlemmar att gå helt kostnadsfritt på mässan den 23-26 Oktober!

Scanpack är skandinaviens största mässa som handlar uteslutande om förpackningar. Kom och se hur förpackningen kan vara avgörande för att din innovation ska glänsa som mest på butikshyllan. Eller varför inte hitta nya sluga lösningar som får just din produkt att fånga allmänhetens uppmärksamhet, och väcka intresse, den kanske tom kan bli viral? Har du ingen färdig produkt ännu? Då är det perfekt läge att lära dig mer om förpackningar innan du riskerar att måla in dig i ett hörn av enkla designmisstag. Glöm inte heller att besöka Packaging Innovation Centre och närvara på alla de lysande seminarierna. Du läste rätt, biljetten gäller för hela seminarieprogrammet, alla 4 dagarna!

http://www.scanpack.se/for-besokare/seminarieprogram-20121

Denna mässa är helt enkelt fullspäckad av värdefull kunskap för alla som sysslar med innovationer och produktutveckling. Om du är medlem i GUF, kolla din e-post för bjud-koden som behövs.

www.scanpack.se .

Scanpack 2012Ett varmt tack till Anna-lena Friberg på Svenska Mässan för detta enorma erbjudande!