Innovationsbron investerar i framtidens tillväxtföretag. Har du en uppfinning med en kommande stor internationell marknad, skalbara produkter eller tjänster dvs kan utvecklas för olika marknadssegment, ett bolag som inte är äldre än max 6 år så kan du vara en av dem som kan få tillgång till verifieringsstöd.

Innovationsbron stödjer tillväxt i de allra tidigaste faserna i ett företags utveckling och identifierar, verifierar, selekterar, investerar och affärsutvecklar som aktiva ägare.

Verifieringsstöd i form av bidrag är max 100 000:- därefter Insats mot Royalty 250 000:- och Ägarkapital 2,5 miljoner kronor.

Du som är medlem eller vill bli maila gärna till Lena med beskrivning på vilken uppfinning du jobbar med, lite om din marknad och hur långt du har kommit så ska jag gärna vara lite av en mellanhand innan du går till Innovationsbron. Jag återkommer till dig med ev. frågor och tips för att komma vidare.