Tisdagen den 15 maj är det dags för Wistrands numera årliga marknads-/immaterialrättsdag, WIP-dagen.

Temat är möjligheter och risker med sociala medier (juridik m.m.). Bland annat kommer hotelldirektören Daniel Stenbäck, Clarion Hotel Post, hit för att berätta om deras erfarenheter av att jobba med sociala medier inför lanseringen av posthotellet.

Du som tycker detta är intressant, se nedan och anmäl dig direkt till Wistrands.

Sociala medier – erfarenheter, tips och juridik

Användningen av sociala medier har fått allt större betydelse för företag. Användargenererat innehåll på YouTube, bloggar och communities som t ex Facebook har blivit ett allt vanligare inslag för företagen att ta ställning till.

Samtidigt som utvecklingen innebär nya möjligheter medför den även utmaningar och risker där juridiken spelar en viktig roll. Ny teknik och nya sätt att kommunicera ställer krav på praktiska och effektiva åtgärder för granskning och kontroll av företagets synlighet i sociala medier.

Årets WIP-dag vänder sig till dig som är ansvarig för företagets närvaro i sociala medier.
Bland annat berättar hotelldirektören för Clarion Hotel Post om sina erfarenheter av att använda sociala medier i lanseringskampanjen för det nya hotellet. Inbjudna experter från Interaktiv Säkerhet och Yellow Brand Protection diskuterar övervakning av överträdelser i sociala medier samt hur man kan skydda sig mot plagiatförsäljning på internet.

Varmt välkommen till WIP-dagen 2012!

Datum: tisdag 15 maj
Tid: 15.00-18.15 med efterföljande mingel
Plats: Läppstiftet Konferens, Lilla Bommen 1, Göteborg
Seminariet är kostnadsfritt men vi förbehåller oss rätten att ta ut en no show-avgift på 350 SEK för icke avbokad plats.

Program och anmälan