Nyföretagarturné – Kunskap och mingel i Göteborg 23 april, kl. 13-17 på Clarion Hotel Post, Drottningtorget
Nyföretagarveckan med Café Starta Eget kommer nu till Göteborg. Här kan du få råd om hur du gör för att förverkliga en affärsidé och starta företag. Olika kontakter samlade under ett tak: Ambassadörer för kvinnors företagande, Arbetsförmedlingen, Arbetsmiljöverket, Björn Lundén Information, Bolagsplatsen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Jordbruksverket, SEB, Skatteverket, Svenska Uppfinnareföreningen med lokala medlemsföreningar (GUF så klart!), Swedbank, Tillväxtverket, Tullverket, Unionen Egenföretagare, Verksamt.se och Visma Spcs.
Under trivsamma former kan du inspireras till uppfinnande, företagande, träffa rådgivare och experter som vet hur du ska göra för att starta eget framgångsrikt. Du kan få vägledning och tillgång till nätverket med Sveriges mest erfarna uppfinnare – på plats finns några GUF:are från oss själva, och även från SUF. 
 
Mer info här, där du även behöver anmäla dig för att vara med: http://www.egetforetag.se/Startsida/Nyforetagarveckan_2012/
 eller här via SUFs hemsida
 
  
Man kan även gå på givande 25-minuters seminarier, till dessa måste man anmäla sig här: http://www.egetforetag.se/Startsida/Nyforetagarveckan_2012/Om_Nyforetagarveckan/Goteborg_23_april/
  
Allt är gratis. Alla besökare får Starta Eget-kit med guider, checklistor och all information om hur man kommer igång med eget företag.
 
Sprid gärna till vänner och bekanta. Hoppas vi ses.