Under våren 2011 har PRV träffat entreprenörer och småföretagare i Eskilstuna och Stockholm. Syftet med turnén är att ge entreprenörer och företagare konkreta verktyg och information om immaterialrätt som framgångsfaktor.

Turnén går under namnet Mitt Företag 2011. Det är entreprenören Gustaf Oscarson, en av dem som fått finansiering genom TV-programmet Draknästet, som arrangerar eventen. Förutom PRV deltar ytterligare ett antal aktörer som partners och rådgivare till de lokala företagen.

Gör plats i kalendern redan nu
Under hösten ska vi träffa företagare i ytterligare åtta städer i Mälardalen. Här nedan är tidpunkter för respektive plats.

Stockholm/Solna    27 oktober
Södertälje    9 november
Jönköping    10 november
Linköping    16 november
Göteborg    17 november
Uppsala     23 november
Sundsvall    24 november
Örebro     30 november

Som vanligt blir det eftermiddagsevent i centralt belägna lokaler.