Anders Rosén, uppfinnare och entreprenör, är en fantastisk person som lever för att inspirera till innovation och entreprenörskap och det gjorde han också denna kväll.
Riktigt roligt att minst 10 från GUF kom ner på träffen. Ett antal från Borås och Malmö uppfinnareföreningar var också där. För övrigt var det en blandning av uppfinnare, näringslivsfolk från Halmstad och Varberg, Högskolan Halmstad/entreprenörsstudenter och lärare, marknadsfolk, sälj-tillverkare, kapital etc.
Det var en härlig mix av människor så troligen kommer några att få nytta av varandra. Håkan Lans och Bert Inge Hogsved deltog också som talare och inspiratörer. Själv åkte jag ned med min bil fullsatt och vi var hemma kl 02.00 på natten och då var inte mötet slut när vi gav oss iväg hem.
Ja så går det till på OVN möten, det får ni inte missa en annan gång, hur kul som helst.
Läs även om mötet och Håkan Lans i Hallands Posten 11 aug 2010
/Lena