Enitor Plast AB och 7-häradsbygdens uppfinnareförening arrangerar en uppfinnartävling.

Enitors syfte med tävlingen är att få nya produkter i formsprutad plast i sin produktion.

Vinnaren är den uppfinnaren som har kommit på en ny produkt i plast (mjuk eller hård) eller ersatt en produkt av trä, glas, porslin, gummi eller metall med plast på ett nytt och banbrytande sätt. Genom att ersätta ett annat material med föremålet eller produkten ska fördelar ha uppnåtts såsom enklare produktion, kostnadsminskning, användarvänlighet, ökad formfrihet, miljöförbättring etc. Föremålet eller produkten kan vara antingen en komponent eller en komplett produkt.

Prototyp eller ritning ska tillsammans med en beskrivning av produkten lämnas in till juryn senast 31 augusti. Insända handlingar behandlas konfidentiellt.

Läs mer i PDF fil om uppfinnartävling.

För tävlingsanmälan och mer information besök
http://www.enitor.se/uppfinnartavling.html