Små och medelstora företag har mycket att vinna på att satsa på innovation, utveckling och forskning. Det finns flera utvecklingsprogram för företag, både i Sverige och Europa, som kan vara intressanta att söka till.

På denna informationsdag går vi igenom några möjligheter, som VINNOVAs Forska&Väx, de europeiska programmen EUREKA, Eurostars, Sjunde ramprogrammet liksom Tillväxtverkets produktutvecklingsprogram samt Västra Götalandsregionens nya forskningsprogram.

Medverkar gör EUREKA-kontorets chef Luuk Borg, flera talare från VINNOVA, Västra Götalandsregionen, Tillväxtverket liksom företagen Xylophane, Promimic och Trebac som berättar om sina erfarenheter av olika forskningsprogram. Efter seminariet finns en rådgivningslunch där ännu fler organisationer medverkar, som Business Region Göteborg, Exportrådet, PRV, CONNECT Väst, Enterprise Europe Network med flera.

Dagen är kostnadsfri men anmälan obligatorisk. Anmäl dig på länken här bredvid. Begränsat antal platser.

Datum:
27 nov 2009, 09:30 – 15:00
Arrangör:
VINNOVA
Plats:
Lindholmen Science Park, Lindholmspiren 5
Ort:
Göteborg
Anmälan senast:
20 november 2009- HÄR!!! http://softadminpublish.vinnova.se/publish/softadmin.aspx?id=1&EmailTemplateID=74